24 Δεκ 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΑΣ


Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΡΟΧΕΡΗΔΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΟΜΟΓΕΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, ΣΤΟ ΤΡΑΜ Ή ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, 'Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ. ΤΟ 65% ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ.
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΥΦΛΟΥΣ, ΑΝΑΠΗΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ, Ή ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΕΪΤΖ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ. ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ. ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 150- 200 ΕΥΡΩ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.
ΨΩΝΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.
ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΥΟ "ΨΑΧΤΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΔΗ.
ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: