30 Δεκ 2008

ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


" ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΒΥΘΙΣΕ ΠΛΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΑΝΟΙΚΤΑ....... .Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ...........".
ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 67 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΧΘΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΤΑ "ΘΥΜΑΤΑ" ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΖΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ. Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ;
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΣΚΑΦΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, ΠΟΛΛΑ, ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΖΕ;
Ο,ΤΙ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: