31 Δεκ 2008

ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.


ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, "ALCHEMY FINANCE" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ¨Η ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ!
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ". ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ, ΛΕΕΙ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΛΙΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ "ΝΤΟΛΑΡΣ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΧΑΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΖΟΓΑΡΟΝΤΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΧΡΕΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΚΩΝ, ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ 7000 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΛΕΠΤΟ
ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ;
ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ;
ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΣΟΡΟΣ, ΜΠΑΦΕΤ,ΓΚΕΪΤΣ ΚΤΛ.
ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΤΟΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ 3% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ 97% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!
ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΕΙΝΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΦΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΕΪΤΖ, ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ.
ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ - ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ".