16 Δεκ 2008

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ,
ΑΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ, ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΣΠΑΣΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ; ΑΦΗΣΑΝ Ή ΟΧΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Ή ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ; ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟ 3% ; ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ; ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ; ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΟΣΟΙ ΠΕΦΤΕΤΕ. ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΧΙ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ. ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΝΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΑΠΛΩΝ ΑΝΡΩΠΩΝ. ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ, ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: