17 Δεκ 2008

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗΑΚΟΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΝΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ!
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ;
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ; ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ, Ή ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΟΤΙ ΥΠΟΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ, ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΜΜΑΟΥΣ, ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ, ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΥ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 2,25 ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;
ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ; ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΥΓΜΗ; ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ, ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ. ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΛΥΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ Η ΥΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΔεν υπάρχουν σχόλια: