3 Δεκ 2008

ΑΣΩΠΟΣ - ΣΥΝΕΠΕΙΕΣΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 10/11/2008 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΩΠΟ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΠΑΚΟΕ), ΣΕ 25 ΣΧΟΛΕΙΑ . ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ 23/11/2008, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 6,14 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑ 0,2! ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ:

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 3,56 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

5ο ΚΑΙ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 2,28 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

4ο ΔΗΜΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 3,55 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ 4,27 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 6,14 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.

ΣΕ ΟΛΑ ΔΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΧΛΩΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ 0,25 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 0,10 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ. ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 0,08 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ.

ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ; ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Η ΟΧΙ, ΟΤΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , ΤΗΣ ΕΡΙΝ ΜΠΡΟΚΟΒΙΤΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: