27 Μαρ 2010

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ Ή ΠΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΕΣ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ( ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ. ΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΑΤΑΙΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΟ ΟΤΙ Η Ε.Ε ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΙ, ΟΛΟΙ, ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΖΟΓΑΔΟΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΑΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ. ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ. ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ G20 ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΟΡΑΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ, ΤΟ ΤΖΟΓΟ ΜΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΝΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΣΑΝ ΛΥΣΗ.
ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΟΠΩΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Ο ΕΚΛΕΓΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ,
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΙ ΔΕΣΜΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.
ΓΙΆΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΟ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ε.Κ.Τ, ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ, ΕΝΑ ΜΕΝΕΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ " ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΩΡΑ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: