11 Μαρ 2010

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ 85-88 ΧΡΟΝΩΝ!
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ, ΔΑΚΤΥΛΑ, ΤΥΦΛΟΙ, ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ,(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ). ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΣΟ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΤΟ 401 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΟΤΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΡΗΓΗΤΟ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ 85 ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 37% , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ 401 Σ.Ν, ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ, (Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥ 401 Σ.Ν), ΜΕ ΕΚΛΗΞΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ!
ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ, ΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; ΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΙΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ 85 ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΗΤΑΝ "ΛΥΠΑΜΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ", ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
ΦΥΓΑΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Ν, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΡΑΧΜΗ.
ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΠΗΡΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ( Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ), 20 ΕΥΡΩ.
ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΘΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ;
ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ 14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Χ4 ΦΟΡΕΣ, 6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ι.Χ ΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ - ΕΛΑ, 5 ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΩΪ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΕΙΡΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ 11Π.Μ - 13 Μ.Μ, ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΕ: ΑΣ ΟΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!
ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΟΤΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: