15 Απρ 2010

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΤΥΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟ ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΤΗΣ Ε.Κ.Τ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ. Ν. Τ.
ΜΕ ΤΑ SPREAD ΣΤΙΣ 400 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΜΕ 4,34% ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΕΤΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 132 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙ ΡΕΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΣΟΡΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ.
ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.
ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η Ε.Ε, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΣΟΠΟΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΑΡΑΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΕΥΡΩ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ Ή ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε, ΚΑΙ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, ( ΣΕ ΛΙΓΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ), Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΕΜΦΑΝΗ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΑΓΩΝ.
ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
Η Ε.Ε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΜΕΙΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΜΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΕΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΧΡΥΣΟ, ΦΩΣΦΑΤΑ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΝΙΚΕΛΙΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΦΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: