8 Μαρ 2010

65.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΟ Φ.Π.Α!


ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, 65.000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΦΠΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 65.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2009 ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΠΑ! ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Ι. ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΑΥΤΑ ΔΙΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ 10% ΕΝΑ ΔΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ "ΚΛΕΨΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ " ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ".
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΜΙΣΘΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ " ΚΥΡΙΟΙ " ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ. ΤΙ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ! Ε ΜΑ ΠΙΑ!
ΤΩΡΑ! ΠΡΙΝ Η ΟΡΓΗ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: