23 Φεβ 2009

ΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ GOLDEN BOYS, ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΤΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, "ΧΑΡΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ "ΥΠΟΘΗΚΕΣ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΡΑΤΗ "ΟΙΚΟΠΕΔΑ " ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΨΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ, ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ 'ΑΜΕΡΙΚΟ", ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.
ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ.
-ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ. ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΕΧΟΥΝ. Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
-ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ "ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ" ΤΖΟΓΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦ ΣΟΡ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
- ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
- ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ 3% ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΡΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ . ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
- ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΝΟΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, Ή ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, Ή ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.
- ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ.
- ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
- ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.
- ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
- ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ. ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΚΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
- ΨΩΝΙΣΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.
- ΨΩΝΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΑΣ.
- ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ , ΟΙ ΦΑΚΕΣ, Η ΣΕΡΔΕΛΑ, ΤΟ ΑΥΓΟ, ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ, ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΤΟ ΟΥΪΣΚΙ, ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.
- ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΟ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΑΓΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ.
- ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: