7 Ιουν 2009

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ;


ΤΑ EXIT POL ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΘΕΣΗ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΖΙΝΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ."ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ". Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ Υ.Π.Ε.Ξ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΧΑΙΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ (ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ), ΓΙΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Υ.Π.Ε.Ξ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. ΤΆΚΟΥΤΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗΣ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;
ΤΟΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ:
ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΑΝΟΧΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ).
ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, Ή ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΕ ΙΔΩΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, (ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ, ΑΣΩΠΟΣ, ΥΠΕΡΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΕΡΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ, ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΝΩΝ).
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
ΑΝΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ.
ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗ, (ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Π.Χ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).
ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΙΤΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ "ΔΟΜΗΜΕΝΑ" ΟΜΟΛΟΓΑ.
ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΟΛΕΙΣ.
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ, ΜΕ 800 ΕΤΡΩ, ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.
ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΤΙΝ."ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΙΣΧΥΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ". ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 33.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 30.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΥΜΕ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: