17 Μαρ 2010

ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ


ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 150-170 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ , Ή ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ Μ.Τ.Π.Υ, Ή ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΕΔΥ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΡΕΛΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.
1) ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
2) ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ Ή ΟΣΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013.
3) ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2013 , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
4) ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ.
5) ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 31/12/ 1982 ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΑΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 1405 / ΤΟΥ 1983, ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1983.
ΕΔΩ, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
6) ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ! ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.
ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: