6 Μαρ 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ


ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΣΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ Ή ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ. ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΒΑΣΙΛΕΥΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΟΡΓΙΑΖΕ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗ Ε.Ε, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΑΘΡΟΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2002, ΜΕ ΧΡΕΟΣ 155 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΗΡΥΞΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 320 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΡΙΖΙΚΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΠΟΙΑ 12 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ Ή ΟΧΙ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΟΧΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ. ΤΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ Δ.Ν.Τ . ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ 70%, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΤΟ ΑΕΠ ΣΥΡΙΚΝΩΘΗΚΕ 20%, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 1965, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΟ 32%, ΚΑΙ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ, 8 ΧΡΟΝΘΙΑ ΜΕΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 18%.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΗΔΗ ΣΤΟ 12%, ΚΑΙ ΤΟ 24% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΡΙΖΙΚΑ, ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: