7 Φεβ 2010

ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ


ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΥΨΟΥΣ 3,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.
1) ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 120.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
2) ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 30 % ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
3) ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ 15 % ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
4) ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
5) ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΠΙΕΖΕΙ ΔΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ 15 %), ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011.
ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 6 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ 1 % !
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ, Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, (ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΗΔΗ), ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: