21 Φεβ 2014

ΜΚΟ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΜΚΟΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ!
ΚΑΙ ΓΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, 
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΥ, ΤΟΥ ΙΕΡΑΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟ  "ALCHEMY FINANCE" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ¨Η ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, Η ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ! ( ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΜΠΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ )!
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ". ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ, ΛΕΕΙ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ, ΧΩΡΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ " ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ",  ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΚΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε 2,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΜΚΟ, ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΩΣ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΣΣΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΦΗΜΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ!
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!
ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ!
ΟΙ ΜΚΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΞ, ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΞΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ 20.000 ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!
Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΔΕ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΔΩ!
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ, ( ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ), ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΘΑΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΜΕ 3 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 5,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΙΟΣΑ ( 9.000.000 ) ΓΙΑ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΤΟΥ Κ. ΡΟΝΤΟΥ!
ΚΑΙ ΑΝΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ!
ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!
ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ , ( ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ) ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥΤΙΝ!
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: