11 Φεβ 2014

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ 19-10-2009 ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΤΥΠΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΜΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ.
ΟΑΕΕ
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3.60Ο ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΙΣΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 1-1-2011ΕΩΣ ΚΑΙ 31-12-2014. ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-1-2015 Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 50%.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 5 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 280 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 12 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, 460 ΕΥΡΩ!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ.
ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ  Π09 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΠΛΗΡΩΣΕΙ 33 ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ 2011  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 59 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 28 ΜΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 2011 ΣΥΝΟΛΙΚΑ 35 ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 60 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 36 ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 275 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!
ΟΓΑ 
ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 58 ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ 3.600 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝΔΕΥΤΕΡΗ  ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1-12011.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ 5 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 140 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΗΝΑ.
ΕΔΩ ΑΣ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΝΤΑΞΗΣ!
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1680 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 18 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!
ΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 1680 ΜΕ ΤΟ 18  ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 93,3 . 
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 1680 ΕΥΡΩ ΣΕ 93,3 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ  7,8 ΧΡΟΝΙΑ!
ΕΤΑΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ,ΤΑΜΕΙΟ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ  20% , ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ . ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ 1-1-2011 ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.Δεν υπάρχουν σχόλια: