7 Φεβ 2014

ΚΥΠΡΟΣ. ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!
" ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ!
ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΝΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ." ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ .
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΙΑΘΕΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΕΟΝ  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2004!
ΤΟΤΕ Ε.Ε, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ!
ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ,  ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΓΡΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ!
ΑΛΛΑ ΟΙ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ  ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΒΗΜΑ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ( ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΡΟΓΛΟΥ!
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΤΗΣ 18/12/2013,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ, ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ.
 ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ " Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ Ή ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ Ή ΑΠΟΣΧΙΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΛΛΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ "
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
ΜΑΤΑΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΗΓΕΤΕΣ!
"ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΙΧΝΗ!
ΜΑΤΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ, ΑΡΑ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ, ( ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ), ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ 8 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ "JON", ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ!
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!
ΜΑΤΑΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ SABAH ΛΕΙΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ! ( ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ )!
ΜΑΤΑΙΑ Ο ΜΑΝ. ΓΛΕΖΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Η ΚΥΠΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ 82% ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!
ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ!
Δεν υπάρχουν σχόλια: