16 Φεβ 2014

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΔΕΛΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!
ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ  ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG!
ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΑΣΑΚΛΟΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ!
ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ!
ΣΥΣΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ  Η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! 824.314 ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ! ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ 3056799 ΕΚ. ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΙΣ ΠΡΩΪΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙΡΒΑΖΕΙ!
ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΕ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΡΙΝ! 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΩΣ!
ΑΦΟΡΜΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΕΝΩ 9 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ 40% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 89 ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ,  ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: