13 Φεβ 2014

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!
 - ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΟΣΟΥΝ!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΔΟΡΩΔΟΚΟΥΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΡΑΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ!

ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ! ΑΠΛΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ(....)

ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ(....)

ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ, ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΕΞΙΣΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΚΟΠΡΑΓΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ(....)

ΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΣΗΜΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΤΙΜΕΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ ΩΧΡΙΟΥΝ, ΚΙ ΟΣΟ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΛΑΤΤΩΝΟΝΤΑΝ, ΤΟΣΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΡΘΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΓΙΑΤΙ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΝΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΝΟΕΙΤΕ(....)

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΛΑΒΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΥΤΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια: