19 Φεβ 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ. ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ THN ALAPIS KAI THN PROTON .
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ   ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ  ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΠΟΝΗ ΤΟ  ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΕΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤτΕ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ PROTONΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ!
-    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ!
-    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!
 -   Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑ 160 ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ  ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΣ ΔΟΛ!
-   ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ, ( ΑΝΕΓΚΛΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ) ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΠΟΥ 860 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛΒΕΤΙΑ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΦΕΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 300.00.000 ΔΟΛΑΡΙΑ!
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΜΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ! 160 ΕΚ. ΕΥΡΩ!ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 3.000.000( ΤΡΙΑ ) ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 300.000.000 ΕΚ. ΝΤΟΛΑΡΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΜΗΠΩ ΣΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;
 ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: