14 Φεβ 2014

ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΖΕΩ= ΒΡΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΘΟΣ= ΠΕΤΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΥΔΡΟ ΠΟΡΩΔΕΣ ΑΡΓΙΛΟΠΥΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΟΝΤΟΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΟΞΙΝΕΣ,  ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, 30 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ! Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΟΛΙΘΟΥ, ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ. Η ΔΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΖΕΟΛΙΘΟΣ,  ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ, ΕΛΚΥΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΤΟΞΙΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ! ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΑΜΕ!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!
ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ!
ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!
ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΔΩ!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ Ν. ΛΥΓΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΟΛΙΘΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.
Ο ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ 95% ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 15 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: