17 Φεβ 2014

ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ " ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ " ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
Ο ΕΝΑΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο  ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ.  Ο ΑΛΛΟΣ  ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ.
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ " ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ " ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΧΤΑΡΜΑ ΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΗΣ "ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ", ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΜΑΤΑΙΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΦΩΝΗ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ  ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΟΝΟΝ  ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ  Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΖΑΛΟΓΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ .
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΤΙΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ!
ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΔΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΜΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΜΕΡΟΣ Α!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΜΕΡΟΣ Β!
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: