5 Μαρ 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΟΣΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ !

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ  ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΕΡΙΟ Ή ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ  ΜΑΚΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Η ΔΙΨΑ  ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΛΙΓΟΙ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!
Ο ΑΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!
ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΣΕ ΙΡΑΚ, ΛΙΒΥΗ, ΜΑΡΟΚΟ,  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΠΛΗΡΩΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ  ΜΕΣΩ ΤΟΥ  ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,
  ΑΛΛΑ ΣΚΟΝΤΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 27-2- 1954 ΟΤΑΝ Ο  ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΡΟΥΣΤΣΟΦ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝ ΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 300 ΧΡΟΝΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!
ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 1959 ΗΤΑΝ 268.000, ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ 858.000!
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΓΙΝΕ  " ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ " ΧΩΡΑ,  ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΔΙΝΕ ΦΤΗΝΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ, ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ!
Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ  ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ  ΤΗ ΡΩΣΙΑ!
Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!
Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΕΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!
ΚΑΙ ΕΔΩ  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ!
 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ GEORGE  PHYDIAS MITCHEL ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟ!
ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΙΚΑ!
ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ !
Η ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ!
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ,  ΟΙ ΗΠΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΓΙΟΥΖΟΦΣΚΙ!   ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ SHEL! ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΡΩΣΙΑ, ΙΡΑΝ, ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ,  ΘΑ  ΧΑΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ  ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!
ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΔΗ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ!
ΕΔΩ ΟΙ ΗΠΑ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ!
ΕΤΣΙ  ΕΣΤΗΣΑΣΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΚΟ . 
 ΚΑΙ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο DENNIS KUCINICH ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 2004 Α΄΄ ΚΑΙ ΤΟ 2008, ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΚΟ ΤΗΣ USAID!
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ! ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ DE FACTO, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, DE JURΕ.
ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝOYN!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΡΩΣΟΦΩΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, 12 ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΖΟΦΣΚΙ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΟΤΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ! 
ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΑΙΝΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΟΥΒΑΛΟΙ!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, Ή ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ  ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, SAMUEL P. HUNTINGTON" Η ΔΥΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ, Ή ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ Ή ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΒΙΑΣ. 
ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΥΧΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΙ ΜΗ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ!  "
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ  ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!
 Η ΣΙΩΠΗ ΔΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΔΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΗΤΑΝ ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ " ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ, ΤΟ ΔΕ ΔΝΤ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 15 ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ε.Ε!
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟ ΔΝΔΤ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!
ΑΜΟΙΡΕ  ΟΥΚΡΑΝΙΚΕ ΛΑΕ!
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ " ΜΑΣΑΝΕ " ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!
ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΔΕ ΑΥΤΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ! ΟΨΟΜΕΘΑ!Δεν υπάρχουν σχόλια: