18 Ιουλ 2010

ΤΟ ΠΙΡΙ - ΡΕΪΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ.


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΩΝ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 1.100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗ "ΜΕΣΟΓΕΙΟ", ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΡΙ ΡΕΪΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΤΟΧΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ( ΑΟΖ ), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ , ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΦΑΡΔΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ DE FACTO ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
Η ΑΘΗΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ " ΧΑΖΕΜΕΝΗ " ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΕΣ.
ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: