3 Ιουλ 2010

ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ Ή ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.


ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3847/2010, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ.
ΤΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΟΙ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/1983. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/1/1983, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΕΑ, Π.Χ, ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟ 1981. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ Η ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010, ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ( ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ), ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ 27-28 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 31/12/2007 ΕΩΣ 31/12/2012, ΤΑ 5/35 ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΕΠΙ 75/100 . ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΤΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 1/1/2011 ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.
ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ 5 ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΤΗ, ΑΡΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 25 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: