4 Ιουλ 2010

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΥΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΙΣΘΙΟΥ, ΑΠΟ 1750 ΕΥΡΩ ΣΕ 1200 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΗΔΗ ΚΑΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΑΡΩΝ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 88 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, Ν ΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ 3.900 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 67 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!
ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΩΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΕΥΣΗ, ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!
Η ΔΟΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΜΟ 2413/1996, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΟΙ ΑΝΟΧΕΣ ΤΕΛΟΣ.
ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΦΤΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: