21 Ιουλ 2010

Η ΥΛΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΥΛΗ.ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ BIG BANG


ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΕXUS ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΟΥ DR. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΠΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ Ο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ PAUL LA VIOLETTE.
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ BIG BANG ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΜΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΠΩΣ Η ΥΛΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΥΛΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ.
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 13,5 ΔΙΣ ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΡΑΔΟΝΙΟ, ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΗΜΙΖΩΗΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΡΑΔΙΟΥ ΟΣΗ ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΡΑΔΟΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ( ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .
ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: