3 Μαΐ 2010

ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΩΡΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Ή ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΩΡΑ, Ή ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010 ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΟ 2013, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010, ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ Ή ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ!
ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΙΣ 31/12/2007, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ 1/1/2008 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ.
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΩΡΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ.
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 1983 ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 1405 /1983 ( ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ) ΝΟΜΟΣ ΤΣΟΒΟΛΑ.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ 1 ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Μ.Τ.Π.Υ, ΚΑΙ ΤΟΥ Τ.Ε.Α.Δ.Υ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ, ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΜΚΟ.
ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: