15 Μαΐ 2010

373 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ EUROSPEAD WAY LAUSITZ , 4-7 ΜΑΊΟΥ , ΜΕ ΘΕΜΑ " ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ", ( EKO MARATHON 2010 ), ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΑΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 373 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΙΤΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ!
ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΡΥΘΜΙΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΛΩΝΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ, Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ, ΚΥΨΕΛΕΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!
ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΣ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ. ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ, ΔΩΣΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ;
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΝΙΓΗΚΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ (ΟΧΙ ΟΛΟ ) ΤΥΠΟ, ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ.
ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ-ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΠΛΟΥΜΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΤΣΙΝΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΠΑΣ ΤΑΣΟΣ -ΤΣΕΡΒΕΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ . ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΙΕΣ.
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

1 σχόλιο:

tsingian είπε...

http://www.tucer.tuc.gr/

για δευτερη χρονια τα καταφεραμε...

■Το Πολυτεχνείο Κρήτης επέστρεψε με ένα ακόμη τρόπαιο, το βραβείο στον Διαγωνισμό Ασφάλειας οχημάτων (ADAC Safety Award). Η ομάδα συμμετείχε για τέταρτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία Urban Concept, φέτος με το εξελιγμένο όχημα πόλης ΕR11 το οποίο διαθέτει κυψέλες καύσιμου υδρογόνου και κινείται με ηλεκτρικό κινητήρα.