29 Απρ 2010

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 250 ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 18 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΗΠΤΟΙ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΞΠΡΕΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΩΝ, ΟΡΑΝΙΣΜΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΦΟΡΙΩΝ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 100.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 100.000 ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΒΟΝΤΑΙ 13ος και 14ος ΜΙΣΘΟΣ. ΤΗΝ ΙΔΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟΥΣ 1600 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ 250 ΜΟΝΙΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΙΟΥΦΑ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ! ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΙ.
Α Ι Σ Χ Ο Σ .
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΤΙ ΕΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 10% ΤΩΝ 300 ΔΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 10% ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ 60 ΔΙΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ 36 ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΤΕ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΥΕΛΑ, ΜΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!
ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ!
ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΧΟΡΤΑΤΟΙ, ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.
ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: