20 Μαΐ 2010

ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ 40 ΜΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ "ΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ, ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ.
ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ 400.00 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΒΡΑΧΟΤΟΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ 11.000 ΔΗΘΕΝ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, ΓΙΑ 130 ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 1,5 % ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ;
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ;
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
ΑΛΛΑΓΗ ΡΙΖΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Η ΘΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: