13 Μαΐ 2010

ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 4.354.311,79 ΕΥΡΩ . ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΠΟΥΜΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΑΝ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩΝ, ΟΡΘΟΟΔΟΝΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΜΗΝ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ : ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ! ΑΡΚΕΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 10% ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ!
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΚΑΡΙΑΙΟ, ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ.
ΟΤΑΝ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;
ΑΝ ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ.
ΣΩΣΤΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝΑΝ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ΄ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΣΕΤ΄ΑΜΕΙΝΟΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: