30 Μαΐ 2010

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Ή ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΕΩΣ 31/12/2010. ΝΟΜΟΣ 3847/ 2010


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ 3847/2010, ΦΕΚ 67/Α/ 11-5-20100, ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΨΑΜΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.
" ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΘΕΙ Ή ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 31/12/ 2010 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΟΙΚΕΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ-ΤΕΑΜ, ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.
ΟΤΙ " ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ Ο.Τ.Α, ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Ή ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ 1/1/2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ".

1 σχόλιο:

ppap είπε...

με βαση την 25ετια ολοι οι παλιοι(προ του 1982)εχουν θεμελιωσει δικαιωμα.αυτο σημαινει οτι οποτε συμπληρωσουν 35 χρονια ή τα 65 βγαινουν με τα σημερινα δεδομενα?λιγο δυσκολο το βλεπω!