8 Σεπ 2010

ΑΟΖ ( ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ) ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!


ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΑΝΘΡΑΚΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Ή ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, ΤΩΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΑΤΑΙΑ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 115 ΧΩΡΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, Η ΡΩΣΙΑ, Η ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ 200 ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΜΙΛΙΩΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΣΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΜΑΤΑΙΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΝΟΦΑΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΠΕ, ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ;
ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΜΑΛΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΖ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΝΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΛΙΑΡΟ ΧΛΙΑΡΟΤΑΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΦΗΝΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΡΙΑ ΑΟΖ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΟΖ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ, ΕΝΑΣ ΑΡΠΑΓΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ 15 ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΤΙΠΟΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ.
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NOBLE ENERGY LTD ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 650.000.000.000 !ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΒΙΑΘΑΝ, ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΟΣ CYPRUS A ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΟΖ, ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΓΩΓΟ , ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ.
ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΡΑΓΕ;
ΠΟΙΟΥΣ ΥΜΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ;
ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
ΚΑΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ( ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ), ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 150% , ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ, ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ, ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ;
ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
ΤΩΡΑ!
ΑΜΕΣΩΣ!
ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΟΖ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: