29 Σεπ 2010

ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ, ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΔΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ " ΔΙΑΝΕΜΕΙ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ".
"ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ , ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ.
" ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ¨.
ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ;
ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ, ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΣΧΟΣ.
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΦΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΡΙΟΥΣΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕ, ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, Ή ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΕΤΕ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΛΕΓΑΜΕ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ.
ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ, ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ, ΗΘΙΚΟΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΦΕΡΑΝ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, Ή ΣΤΑ ΨΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ 50 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: