16 Σεπ 2010

ΠΕΡΑΙΩΣΗ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ . ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΠΙΑ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΤΑ!
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΩΣ ΤΟ 2009! ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΑΝΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΠΟΥ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 5%, Η ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ!
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΑΝΕΛΕΓΚΤΟΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΗΡΑ ΙΣΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΛΕΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΜΕ;
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ " ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΟΥΝ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΗ.
ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΤΟΥΤΟ, ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ!
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΔΙΩΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΕΚ. ΕΥΡΩ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΗΣ, Ή ΟΤΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, (ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ! )
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ "ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕ" ΕΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΑ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ " ΑΠΟΔΙΔΕΙ".
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΒΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ" ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΒΟ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΕΥΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 50% ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΠΑ 23%, ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ!
ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΑ"!
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΚΟΥΣ ΝΑ!
ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ 25% ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΟΣ ΠΟΣΟΥ!
ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΡΩΣΕΩΝ ΤΡΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΧΡΗΜΑ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ Ή ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΦΠΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.
ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.
ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΟΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ.
ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ. ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!
ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΝ Η ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: