25 Σεπ 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ


ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ!
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΥΜΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΚΑΜΙΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΨΗΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ή ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΟΤΙ ΖΗΜΙΩΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΟΝΟ 3,5%, ΕΝΩ ΞΟΔΕΥΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 3,5% ΤΟΥ ΑΕΠ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΛΟΘΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΜΠΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο " ΚΛΗΤΗΡΑΣ ".
ΕΞΥΠΝΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ!
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: