24 Αυγ 2010

ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.


ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΠΕΥΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ 2/8/2010, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ .
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟΥ Τ.Π.Δ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ.
ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 40 , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 2 , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ 6 ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 35 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: