19 Ιουν 2009

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΪΜΟΥΣ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΪΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΣΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΩΝ "ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ".
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ "ΙΕΡΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ 1000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ C4I ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ( ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ), ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ.

1 σχόλιο:

color life είπε...

your blog is good .
I like it.