13 Ιουν 2009

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΩΓΗΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣΑΣ, ΕΦΤΑΣΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ Π.Δ 665/62 ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:
1) ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ 2) ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 3) ΑΠΛΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ 4) ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ 5) ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 6) ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1599/86 ΕΦΟΣΟΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕΛΗ 7) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΤΣΗΣ 8) ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ. ( ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ).
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΑΜΑ ΠΑΙΔΙΑ 18-24 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ
1) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ 2) ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Ε1 ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ, Ή ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1599/86 ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. 3) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥ 1599/86 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ 4) ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ 5) ΑΝ ΦΟΙΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ, ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΝ 6) ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 7) ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ .
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΪΝΟ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και συμπληρωματικά, θα πρέπει να ξυπνήσετε ένα πρωϊνό στις 4 πμ ανάλογα βέβαια με την περιοχή που μένετε, και να στηθείτε στην ουρά έξω από τα γραφεία για να παραλάβετε (άν προλάβετε) το πολυπόθητο νούμερο προτεραιότητας, με τελευταία χρονική δυνατότητα αναμονής (για νούμερο) ως τις 7,30 το πολύ 8 00πμ. Μετά θα πάτε για καφέ ή για καμιά δίκη εκεί κοντά στα Δικαστήρια, εφόσον ζείτε στη Θεσσαλονίκη, έ, και αναλόγως του φύλου σας και των πεποιθήσεων ηθικών κλπ εκεί κοντά είναι και τα κινέζικα μαγαζιά και άλλα τινά αρχαία επαγγέλματα, εφόσον όποιος πηγίζεται από το Δημόσιο πρέπει κάπου να εκτονωθεί. Και με όλο το σεβασμό δηλαδή, επιτρέψετε την αγανάκτησή μου να διατυπωθεί εδώ.