26 Απρ 2010

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 91,66 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/4/2010, ΣΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ.
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΩΣ ΤΗΝ 13 Μ.Μ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15Μ.Μ ΕΩΣ 17Μ.Μ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 275 ΕΥΡΩ!
ΑΡΑ 275+ 275= 550 ΕΥΡΩ! ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΠΗΡΑΝ 91,66 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ;
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ 2.800 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΕΚΑΣΤΟΣ, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ!
ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΔΡΩΣΙΑ ΕΡΗΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ;
ΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΠΑΣΑΤΕ, ΤΑ ΧΡΕΗ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ, ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΟΦ ΣΟΡ, Η ΈΓΙΝΑΝ ΒΙΛΕΣ, ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΑΤΕ. ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 200.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΟΧΙ ΔΙΚΟΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: