26 Απρ 2010

ΠΟΙΝΗ 6% ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ, ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε, ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ 6% ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Η ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΣΑΝ ΕΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011, ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ 6% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ 1 ΚΑΙ 2, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 32 1/2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΣΥΜΦΟΡΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ, Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ 6% , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΆΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: