18 Απρ 2010

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ( ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ )


ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΒΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΆΥΤΟ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.
ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ 12% ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΟΙ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 12% ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΥ.
ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!
( ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ).
ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!
" ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΒΕΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ "!
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: