18 Μαρ 2014

ΚΡΙΜΑΙΑ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ DE JURE ( ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ), ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ( ΠΟΥ ΕΔΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ  Η.Π Α ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ), ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ  ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ!
ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ , ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  DE FACTO ΑΥΤΟΝΟΜΗ , ΑΠΟ 2-9-1990, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΚΡΕΓΚΟΡ ΓΚΙΖΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΗΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΝΟΥΣ, ( ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ), ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ!
ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΔΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ " ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ " ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ NPD, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ  Ο ΙΕΡΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ALCHEMYFINANCE"  ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ Η.Π.Α , ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΙΠΛΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ  ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ!
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΩΣΕΤΙΑ!
Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!
ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ !
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!
ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ 21 ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ , ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΞΙΑΣ 105 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ FED !
 ΦΑΝΑΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΜΟΣΧΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ!
ΕΚΕΙΝΟ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΙ Η.Π.Α ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: