11 Μαρ 2014

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ - ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 200, ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΤΣΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΤΑΔΕ Ή Ο ΔΕΙΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ,ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΑΜΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!
ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΟΤΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΗ, ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!
ΟΙ ΣΥΝΑΨΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΥΡΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ!

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ!

ΟΙ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ!

Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΜΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΧ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΧΑΜΗΛΗ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ!
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΡΑΜΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ!
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΝΕΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΝΕΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΪΤ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!
ΕΤΣΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, ΓΑΛΑ, ΤΥΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ,  ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΑΛΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΥΡΙ, ΑΥΓΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ!
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΤΙ ΑΝ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑΣΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΘΑ ΕΝΑΠΟΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ, ΘΑ ΣΤΕΝΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, Ή ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΛΑΪΤ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ!
ΑΝΟΗΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΝ ΕΤΡΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ!
ΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΟΚΟΙ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!
ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.
Ο ΚΡΟΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΗΓΗ ΣΕ ΛΟΥΤΕΪΝΗ ΚΑΙ ΖΕΑΞΑΝΘΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΕΝΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΩΧΡΑ ΚΗΛΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΧΝΗ ΑΙΤΙΑ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!
ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΦΥΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΡΟΚΟΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!
ΓΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΑΣ!
ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΤΑΤΙΝΕΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟN ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ  ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ CRP!
ΛΙΓΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ LP(a), ΤΗΝ CRP, ΤΟ ΙΝΩΔΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΚΥΣΤΕΪΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ!
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ Η LP(a), ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ  ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΙΑΣΙΝΗ!
ΓΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΟΜΟΚΥΣΤΕΪΝΗ ΑΥΤΗ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Β6 ,    Β12    ΚΑΙ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ Ω3, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΥΘΟΣ!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: