13 Μαρ 2014

ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!
 Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΡΙΤΩΝΟΣ ΑΡΣΕΝΗ , ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟ 2010 ΣΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 736 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
ΤΟ 2011 ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ " ΠΡΕΣΒΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ " , ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ EVERT VERMER FOUNTACION, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ.
ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ( ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ), Ν Α ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ FAST - TRACK ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΙΣ FAST - TRACK ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!
ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.
ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΠΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Κ. ΜΠΟΡΓΚ ΠΟΥ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΘΙ ΣΠΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ, ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΜΕΤΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ, ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΓΥΡΗ!
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΕ  ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ, ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21, ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ!
Ο ΚΡΙΤΩΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΓΚ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ!
ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!
ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: