23 Δεκ 2011

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΟΖ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ, ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝ ΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
Η ΣΥΝΑΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΛΘΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΔΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΚΑΨΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΜΕ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΙΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ. ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ .
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ.
ΡΩΜΗ ΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ HYMAN G. RICKOVER.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΑΤΕ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΑΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: