9 Σεπ 2011

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΘΕΡΜΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΝΤΟΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ . ΤΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΛΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΧΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΟΖ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΚΙΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΣΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΤΕΞΑΝΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ, ΗΕΘΕ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΚΩΝ ΕΤΕΙΡΕΙΩΝ, ΕΔΕΙΞΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΟΖ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ 2289/1995, ΚΑΙ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΙ, ΑΠΟ ΝΙΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ( ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΙΑΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΥΠΡΟΥ, Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.
ΣΥΝΤΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΑΝΘΡΑΚΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΟΖ, ( ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ), ΠΑΡΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΚΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, 20.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΗΔΗ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΟΛΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ.
ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΝΟΝ ΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑΡΚΗ, ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΜΙΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΙΜΝΑΣΤΕ! ΜΟΝΟ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: