30 Δεκ 2011

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ¨ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ¨ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΑΤΟΡΘΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΛΑΟ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΡΟΜΑΞΑΝ, ΘΥΜΩΣΑΝ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΩΣΕΙ.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΤΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΩΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ;
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΑΤΣΙ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: